Recent comments

Friss Hírek

Higuaín és Klose is megtörte a jeget, nyert az Inter

Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 8. fordulójának vasárnap esti találkozóin a Napoli, az Inter és a Lazio is nyerni tudott. 


A három egyaránt 18 órakor kezdődő összecsapás közül a nápolyi összecsapás volt a legizgalmasabb. 

A vendég Verona már az első percben vezetett, azonban a második félidőre Marek Hamsík duplájával (erre 421 napja nem volt példa a Serie A-ban) fordítani tudott Rafa Benítez együttese.

A 66. percben Nicola López révén még egyenlített a Hellas, de pár perccel később jött Gonzalo Higuaín és megszerezte első gólját a 2014–2015-ös bajnoki szezonban, nyolcmérkőzéses góltalansági szériát zárva le ezzel. Az argentin csatár nem állt meg egynél, triplával zárta a 6–2-es hazai győzelemmel végződő összecsapást, amelyen José Callejón is feliratkozott a gólszerzők közé. 

Napoli–Hellas Verona 6–2 (Hamsík 44. és 58, Higuaín 68., 84. és 90. - 11-esből,  Callejón 76., ill. Hallfredsson 1., López 66.) 


Az Inter Mauro Icardi tizenegyesből szerzett góljával fosztotta meg a mérkőzésen hatvan percen át emberhátrányban futballozó Cesenát hazai veretlenségétől, ezzel négy nyeretlen bajnoki után gyűjtött ismét három pontot Walter Mazzarri csapata. 

Cesena–Inter 0–1 (Icardi 32. - 11-esből)


A Lazio a hétközi Európa-liga kötelezettség miatt kissé fáradt Torinót győzte le a római Stadio Olimpicóban. Lucas Biglia első félidei góljára Alexander Farnerud még tudott válaszolni, de Miroslav Klose egy szabadrúgás után megszerezte a mindent eldöntő találatot, a német csatár március óta először volt eredményes klubjában. 

Lazio–Torino 2–1 (Biglia 15., Klose 60., ill. Farnerud 53.)

forrás: NSO