Recent comments

Friss Hírek

ROMA: Ashley Cole talján karrierje már januárban véget érhet?

Könnyen előfordulhat, hogy a januári átigazolási időszakban Ashley Cole  már nem a Giallorossi keretét fogja “erősíteni”. 


A Bayern München elleni 7-1-es, mondhatni megalázó vereséggel végződő mérkőzés félidejében (5-0-ás állásnál) a korábbi Arsenal, illetve Chesea játékos a lecserélés sorsára jutott pocsék játéka miatt. 

Fő feladata Robben tartása lett volna – jegyezzük meg, nem éppen egyszerű ez alapjáraton sem -, ellenben sem az emberfogás, sem a szerelések tekintetében sem volt megfelelő megoldás az angol.

A Gazzetta dello Sport úgy tudja, Cole meglehetősen nehezen alkalmazkodik a számára új, olasz légkörhöz, illetve edzőjét, Rudi Garciat sem győzte meg eddigi teljesítményével. 

További problémákat jelentenek a Roma edzőjének Cole alternatívái is: 

Urby Emanuelson és Jose Holebas sem üti meg Garcia szemében az elvárt szintet. Ebből kifolyólag a milánói székhelyű lap szerint a januári átigazolási időszakban a Roma új játékos után kutat majd ezen posztra.

Az alternatívák közé tartozik a Fiorentina 32 éves védője, Manuel Pasqual, aki csak epizódszereplőként kap lehetőséget csapatában idén, köszönhetően Marcos Alonso jobb formájának. 

Felmerült még a Barcelonát erősítő Adriano, illetve a Torinoban futballozó Matteo Darmian neve is, igaz mindkettejük megszerzése eléggé valószínűtlen – Adriano boldog a spanyol csapatban, Darmiant pedig a Manchester United is környékezi. Negyedikként még megemlíthetjük Davide Santont is, aki jelenleg a Newcastle csapatában játszik.

forrás: azzurri.co.hu