Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: Fontos volt, hogy győzzünk

A Roma mestere szerint a legfontosabb az volt, hogy az elmúlt hetek gyengébb eredményei után a csapat újra győzzön és visszatérjen a helyes útra.

 
A Roma 2:0-ra legyőzte a hétközi fordulóban a Cesenát és ezzel beérte a listavezető Juventust.

"Nagyon fontos volt, hogy győzzünk és csak ez számított."- kezdte Garcia.

"A Juve eredménye nem érdekelt, csak a saját csapatommal foglalkoztam és nagyon fontos, hogy a Roma visszatért a saját útjára. Jó volt, hogy hamar vezetést szereztünk, mert ez ilyenkor nagyon fontos, ha olyan csapattal játszol, amelyik nagyon visszazár, betömörül. Az első félidőben a tudásunk alatt teljesítettünk és türelmetlenek voltunk, de aztán jól tartottuk a labdát."

"Sajnos észrevettem jó pár hibát is az egy az egy elleni helyzetekben, amikor a kapusra vittük a labdát. Destro az egyedüli igazi középcsatár a tizenhatoson belül, mivel Borriello sérült, de szerencsére a csapat számára is hasznosan játszott."

Rossz hír, hogy Astori újabb sérülést szenvedett, amiért le is kellett cserélni.

"Csütörtökön megvizsgálják az orvosok, de nagyon sajnáljuk, hogy elvesztettük Astorit. Skorupskit azért kezdettem, mert szüksége van játéklehetőségre és nem szeretnénk, ha De Sanctis újra megsérülne, így pedig van ideje edzeni és kezeltetni a vállát a Napoli elleni meccs előtt." 


forrás: asroma.hu