Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: Nagyon sok lehetőségem van

Rudi Garcia a Cesena elleni meccs előtt kijelentette, egyre több a lehetősége azáltal, hogy kezdenek felépülni a sérült játékosai.

 
A Roma több fronton próbálta megállni a helyét, miközben komoly sérüléshullám sújtotta a csapatot, azonban egyre több sérült épül fel és ezáltal Garcia lehetőségei is sokasodnak.

"Nagyon jó dolog, hogy ilyen sok meccset játsszunk. A játékosok is szeretik ezt, mert így kevesebbet kell edzeniük és sokkal több időt szánhatnak a regenerációra."- kezdte a meccs előtti sajtótájékoztatót Garcia.

"A jó hír az, hogy egyre több játékos közül választhatok. Keita és Manolasz is visszatért és edzenek, ráadásul ők sokkal frissebbek. Igaz, hogy Keita még nem teljesen fitt, mert elég sokáig nem edzett. Akár kezdhetne is , de inkább csereként játszatnám csak, mert akkor sokkal kipihentebb lesz a Napoli elleni meccsre."

"Ami Mattia Destrót illeti, ő is teljesen jól van, készen áll a játékra. Hétfőn nem edzett, de tegnap már normál edzést végzett. Mindannyian tudjuk, hogy Mattiával egy igazi befejező csatárunk van."

"Bizonyos meccseken jobb, ha gyors játékosaid vannak, vagy legalább jobban tudják birtokolni a labdát, mint például Totti, de persze Totti és Destro együtt is fent lehetnek a pályán. A támadó szekció mindig fejtörést okozott nekem, de ez valahol jó is, mert ez azt jelenti, hogy nem kell mindig ugyanazt játszani."

Az utóbbi időben egyre több kritika érte Ashley Colet és a római újságok szerint a klub már a helyettesét keresi, azonban Garcia kiáll az angol játékos mellett.

"A Bayern elleni vereség nem egy emberen múlott. Mindenki hibázott, beleértve az edzőt is."

"Ashleynek voltak komoly meccsei, ahol jól játszott, mint például a nem is olyan régi City elleni. Jól érzi magát, mindig pozitív és ő egy igazi bajnok, természetesen a következő meccseken is számítok rá."

A Sampdoria elleni döntetlennel a Roma az elmúlt 5 meccséből mindössze egyszet nyert meg, de Garcia nem aggódik.

"Ezek egyike volt a Juve elleni meccs is, ami nem számít. Ezenkívűl pedig nem kaptunk ki a Citytől és a Samptól." 


forrás: asroma.hu