Recent comments

Friss Hírek

LLORENTE: A gól segíteni fog

Fernando Llorente a tegnapi, Palermo elleni győzelmet követően örömének adott hangot, mivel sikerült megszereznie a szezonbeli első gólját, illetve találatának köszönhetően a Juventus magabiztos különbséggel nyert otthon a tabella alján helyet foglaló szicíliai csapat ellen.


A második félidő tizenkilencedik percében a huszonkilenc éves csatár érvényesítette magasságból adódó előnyét védőjével szemben, és Andrea Pirlo beadását gólra váltotta a hiába nyújtózó Stefano Sorrentino mellett.


A meccset követően a csatár így nyilatkozott:


„Nagyon fontos győzelmet arattunk, és nagyon örülök, hogy gólommal hozzájárulhattam ehhez az eredményhez.


Különleges nap ez számomra, mivel megszereztem a szezonban az első gólom, amire már nagyon vártam. Minden bizonnyal ez segítségemre lesz a folytatásban, hogy hozzájáruljak a csapatteljesítményhez. 


A spanyol csatár elismerőleg beszélt csapattársairól is, akik a tegnapi hazai győzelemmel sorozatban huszonharmadik hazai győzelemhez segítették hozzá a Juventust.


„Úgy léptünk pályára, hogy tisztában voltunk feladatunkkal: agresszíven kellett játszanunk a kezdettő. Ezt nagyon jól végrehajtottuk, és számos gólhelyzetünk volt az első félidőben. Mindenki jól teljesített, aki a pályán volt, és ugyanígy kell a továbbiakban is folytatnunk.


Az interjú zárásaként Fernando Llorente a góljáról beszélt, amelyet Andrea Pirlo passzából szerzett.


„Nem egyszerű betalálni szögletekből, mivel a védők lökdösnek. Már vártam, hogy egy hasonló beadás érkezzen utamba, és hogy végre gólt szerezzek a szezonban.

forrás: juventuz.blog.hu