Recent comments

Friss Hírek

ALLEGRI: Érettebb játékot kell mutatnunk

Massimiliano Allegri dühösen nyilatkozott a Genoa elleni idegenbeli kudarcot követően, amely eredményeképpen ismét pontazonosság alakult ki a tabella élén a Juventus és a Roma között.


„Egyszerűen borzasztó pályán játszottunk. Ilyen gyepen nem lehet futballozni. Azonban csak az utolsó harminc másodperc miatt bánkódhatunk. - nyilatkozta a nyáron kinevezett tréner a Sky Sport Italia riporterének csapata 1-0 arányú vereségét követően.

„A múltban már említettem, hogy a bajnoki címekhez kiharcolt döntetlenek is kellenek. Mi keményen harcoltunk, és mindent megpróbáltunk a győzelem érdekében, azonban nem megengedhető, hogy az utolsó másodpercekben gólt kapjunk. A bajnoki cím megnyeréséhez nem szükséges 108 pont, elég egyetlen ponttal megelőzni a második helyezettet.


Mindent meg kell tenni a győzelemért, azonban ha a kapufát találjuk el, nagyszerű védéseket produkál az ellenfél kapusa, és eljutunk az utolsó harminc másodpercig, akkor mindent meg kell tenni azért, hogy ne veszítsünk.

Sajnálattal távozunk, mivel a kontratámadásnál hatan védekeztünk két támadó ellen, és ennek ellenére gólt kaptunk. Ennek gondolkodásra kell sarkallnia minket, és érettebb játékot kell mutatnunk.

A Juventus idegenbeli mérlege jelenleg elég negatív képet mutat, hiszen a csapat 1-1-es döntetlent ért el a Sassuolo ellen, veszített a Marassiban, valamint mindkét idegenbeli BL-mérkőzésén 1-0 mértékű vereséget szenvedett.

„A statisztikai adatok ellenére nem aggódok. A Sassuolo ellen mindent megtettünk, és a döntetlen benne van a pakliban, ma pedig mindent elkövettünk és a meccs végén kaptunk egy gólt.
Hárompontos előnyünk volt, különösen mivel az egymás elleni mérkőzés eredménye nekünk kedvez, és ezt az előnyt jobban meg kellett volna becsülnünk.

Ahogy a Sassuolo elleni pont megszerzése is fontos volt, úgy innen is egy ponttal gazdagabban kellett volna távoznunk. 

Amikor a Genoánál volt a labda, jobban kellett volna figyelnünk a védekezésre, nem pedig az ellentámadás kialakítására. Remélem, hogy ez tanulságként szolgál a jövőre tekintve, mivel egyszerűen lehetetlen minden mérkőzést megnyerni, azonban minden egyes pont számít. - zárta pragmatikusan nyilatkozatát Massimiliano Allegri.

forrás: juventuz.blog.hu