Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Rangadó az üldözőknek

A Milan vasárnap délután Veronában lép pályára a Serie A 7. fordulójában.


A Hellas Verona a tabella 6. helyén áll 11 ponttal, a mérleg 3 győzelem, 2 döntetlen és 1 vereség illetve 6 rúgott és 5 kapott gól.

A sárga-kékek az előző fordulóban a Cagliarit 1-0-ra legyőzték Tachtsidis góljával.

A Hellas Verona legeredményesebb játékosa Panagiotis Tachtsidis és Artur Ionita 2-2 találattal, majd Luca Toni következik 1 góllal.

A veronai együttes hazai pályán 3 mérkőzést játszott, a mérleg 2 győzelem és 1 döntetlen. Idegenben 1 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség az állás.
 
Andrea Mandorlini, a Verona 54 éves vezetőedzője kijelölte keretét a mérkőzésre.

A HELLAS VERONA KERETE: Rafael, 22 Benussi, 95 Gollini; 2 Rodriguez, 4 Marquez, 5 Sorensen, 16 Luna, 18 Moras, 25 Marques, 28 Brivio, 33 Agostini, 40 Gonzalez, 71 Martic; 10 Hallfredsson, 23 Ionita, 27 Valoti, 30 Campanharo, 77 Tachtsidis; 7 Saviola, 9 Toni, 11 Jankovic, 17 Lopez, 21 Gomez Taleb, 99 Nenè.

A Milan a bajnokságban az 5. helyen áll szintén 11 ponttal a jobb gólkülönbségnek köszönhetően. A mérleg 3 győzelem, 2 döntetlen, 1 vereség valamint 13 rúgott és 9 kapott gól. 

A piros-feketék a Serie A előző fordulójában hazai pályán 2-0-ra legyőzték a Chievót. 

A csapat házi góllövőlistáját Keisuke Honda vezeti 4 góllal, majd őt követi Jeremy Ménez 3 góllal. 

Sulley Muntari 2 gólos, míg Nigel De Jong, Adil Rami, Giacomo Bonaventura és Fernando Torres 1-szer volt eredményes.

A Milan a San Siróban 3 mérkőzést játszott és ezeken a találkozókon 2-szer nyert valamint 1 alkalommal veszített. Idegenben 3 meccsen 1 győzelem és 2 döntetlen a mérleg.

Filippo Inzaghi, a Milan vezetőedzője kijelölte utazó keretét. 

A keretben nem szerepel sérülés miatt Riccardo Montolivo neve, míg Nigel De Jong eltiltott. Philippe Mexés, Michelangelo Albertazzi és Hachim Mastour kimaradt.

A MILAN KERETE: Abbiati, Agazzi, Diego Lopez; Abate, Alex, Armero, Bonera, De Sciglio, Rami, Zaccardo, Zapata; Essien, Muntari, Poli, Saponara, Van Ginkel, Bonaventura; El Shaarawy, Honda, Menez, Niang, Pazzini, Torres.

A két csapat története során összesen 63 alkalommal találkozott egymással, a mérleg 27 Milan és 12 Verona győzelem, míg 24 alkalommal döntetlen született. Ezeken a meccseken a Milan 98 gólt szerzett és 70-et kapott.

A mérkőzést Paolo Valeri vezeti. 




A 36 éves bíró 2007 decemberében debütált a Serie A-ban és azóta 96 mérkőzést vezetett az élvonalban. A Hellas Veronának 1 meccsen fújt, míg a Milannak 11 találkozón tevékenykedett, a mérleg 8 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség.

A várható kezdőcsapatok (gazzetta.it):

HELLAS VERONA: Rafael – Moras, Marquez, Marques, Agostini – Ionita, Tachtsidis, Hallfredsson – Gomez, Toni, Jankovic.

MILAN: Diego López – Abate, Alex, Rami, De Sciglio – Poli, Essien, Muntari – Honda, Torres, El Shaarawy.

forrás: acmilan.hu