Recent comments

Friss Hírek

INZAGHI: Nem kell aggódni, meccsről meccsre javulunk

A szerda esti Cagliari – AC Milan meccsel kapcsolatban kérdezte Filippo Inzaghit a Sky Sport Italia. 



Az interjúban a korábbi kiváló csatár elmondta, hogy elégedett az idegenbeli 1-1-es eredménnyel. Szerinte ugyanis mindig kemény meccsek várnak arra, aki Szardiniára érkezik. 

Főleg, hogy Zdenek Zeman a hazai csapat edzője, úgy még nehezebb. Inzaghi komoly dícséretet fogalmazott meg Zeman mester irányába, amikor azt mondta, hogy az ő csapatai mindig jól felkészültek és roppant kemény ellenfelek.

A Milan edzője szerint nem szabad a táblázattal törődni, hogy épp hanyadik helyet foglalják el. Egyedül arra kell koncentrálniuk, hogy meccsről meccsre fejlődjenek. A Cagliari elleni mérkőzésen is csak a pozitívumra kell figyelni, hogy elhoztak egy pontot – Lovrencsics Gergő után szabadon.

A Milan mestere persze egy-két negatívumról is szót ejtett. Ilyen negatívum, hogy kicsivel többet tarthatták volna a labdát, de szerinte nem kell aggódni, van még idejük fejlődni. A meccs eredményének fontosságát szerinte az is jelzi, hogy a Serie A idén sokkal kiegyenlítettebb, mint tavaly.

Természetesen megkérdezték Fernando Torres nem igazán gólerős játéka kapcsán is. Inzaghi persze védelmébe vette a csatárát, mondván, hogy még szoknia kell a Serie A légkörét, hisz ez az első éve itt. Hozzátette ugyanakkor újfent, hogy Zeman csapatai ellen egy csatárnak sincs könnyű dolga, de azért örült volna, ha Torres rácáfol erre.

forrás: azzurri.co.hu