Recent comments

Friss Hírek

A Verona kárára folytatná sorozatát a Lazio

Sorozatban ötödik bajnoki sikerére hajt a Lazio, amely a Serie A hétközi kilencedik fordulójában a Hellas Veronához látogat majd.



"Nagyon boldog vagyok. Látom a srácokon, hogy éhesek a sikerre, eltökéltek, és ez alapfeltétele, hogy folytassuk, amit elkezdtünk" - nyilatkozta Stefano Pioli, a Lazio mestere a Verona elleni bajnokit megelőzően.  

A szakembernek van oka a bizakodásra, hiszen játékosai sorra szállítják a győzelmeket. Sorozatban négy bajnoki diadalnál tartanak a fővárosiak, és már a hatodik helyen állnak a tabellán, egy ponttal lemaradva a harmadik Milantól. 

Pioli hozzátette, hogy bízik kapitánya, Stefano Mauri felépülésében, aki izomproblémák miatt dőlt ki a sorból, és emiatt nem is játszhatott a Torino elleni hazai meccsen, amelyet nélküle is megnyert a csapat 2-1-re. 

Azért a tizenkettedik helyen álló Verona nem lesz könnyű falat a rómaiak számára. És ezt nem is a keretben található sztárok (Luca Toni, Rafael Márquez, Javier Saviola) sokasága miatt írjuk, hanem mert Andrea Mandorlini egy kifejezetten ütőképes gárdát rakott össze a szerelmesek városában. 

Ugyan ezt a legutóbbi, nápolyi bajnokijukon nem bizonyították, Rafa Benítez fiai 6-2-re ütötték ki a Veronát. 

"Ez egy súlyos vereség volt, amelyet nem érdemeltünk meg. Új lapot kell nyitnunk, és sokkal jobban kell teljesítenünk majd a Lazio ellen" - fogalmazott Mandorlini. 

forrás: digisport.hu