Recent comments

Friss Hírek

SHAQIRI: Megfontolom a Juve ajánlatát

Miután a játékos helyzetének kiértékelését helyezte kilátásba, hírek kaptak szárnyra, amelyek a Juventus érdeklődését és tárgyalások megkezdését valószínűsítik Xherdan Shaqirivel. 


A svájci válogatott nemigen jut lehetőséghez a Bayern München csapatában, és a nyáron számtalan hír látott napvilágot, miszerint a játékos távozni kíván, és a Serie A is a potenciális célállomások egyikének tűnt.

Azonban az érdeklődést nem követték tettek, és a huszonhárom éves futballista a bajor klubnál maradt a szezon kezdetén.

A válogatott meccsek miatti szünet alatt azonban Xherdan Shaqiri egyértelművé tette, hogy elégedetlen a klubcsapatán belüli helyzettel, és a szezonközi átigazolási időszakban tárgyalásokra számít.

„Ahhoz, hogy jól teljesítsek, szükségem van a klub és az edző bizalmára, azonban ez nem minden esetben adott.” - nyilatkozta a fiatal középpályás a Neue Zürcher Zeitung munkatársának a héten.

„A nyáron ezért tettem kísérleteket a távozásra, mivel folyamatos játéklehetőségre, illetve valami új kipróbálására vágytam.

Nem jó érzés, amikor azt látja az ember, hogy egy tizenhétéves labdarúgó megelőzi a rangsorban, azonban a klub arra kért, hogy maradjak, és én így tettem.

Januárban azonban minden bizonnyal leülünk tárgyalni a klubvezetőkkel, és beszélni fogunk a jövőmről.”

A Tuttosport emellett arról is tudósított pénteken, hogy az elmúlt néhány hétben Xherdan Shaqiri arról tájékoztatta a Juventust, hogy kész megfontolni a Torinóba költözés lehetőségét.

A pletykák szerint a játékost képviselő személyek már jövő héten találkozni fognak a Juventus vezetőségével, hogy megbeszéljék a januári tárgyalások lehetőségét.

Cikkét a torinói sportújság azzal zárta, hogy a helyzetre minden bizonnyal döntő hatással lesz Arturo Vidal januári aktuális torinói helyzete.

forrás: juventuz.blog.hu