Recent comments

Friss Hírek

ROMA: 2 új név a Farkasok listáján!

A Chelsea és a Manchester City háza táján szaglásznak a farkasok!


Miután úgy tűnik, Ashley Cole-nak egyre jobban fekszik az olasz bajnokság, a Roma vezetősége két újabb játékost csábíthat az olasz fővárosba januárban az angol első osztályból.

Sabatini egyik kiszemeltje a City 28 éves középpályása, James Milner. Az olasz sajtó szerint a csapat egy 10 milliós összeggel jelentkezik majd be a játékosért a téli átigazolási időszakban.


Az angol válogatott Milner szerződése 2015-ben lejár, és a hosszabbítási tárgyalások nem haladnak túl jól. Mivel a vezetőség nem szeretné ingyen transzfer részeként elveszíteni a játékost, januárban túladhat rajta, főleg, hogy Rómában tárt karokkal fogadnák.

Az egyre erősödő Roma másik nagy fogása nem más, mint Petr Cech, a Chelsea hálóőre lehet. Az angol Metro néhány órával ezelőtt közölt cikke szerint a Farkasok vezetősége már tárgyalásokat folytat a cseh kapussal, aki kezd kiszorulni Mourinho kezdőjéből a nyáron visszahozott Courtois miatt.

Cech nemrég nyilatkozta, hogy megfontolná egy másik klub ajánlatát, amennyiben nem játszana rendszeresen jelenlegi csapatában.

forrás: azzurri.co.hu