Recent comments

Friss Hírek

CONTE: Így kell folytatnunk

Antonio Conte elismerően nyilatkozott Sebastian Giovinco teljesítményéről, a sajtó miatt viszont meglehetősen dühös az olasz szövetségi kapitány.


„Ezek olyan mérkőzések, ahol az ellenfél 10 emberrel védekezik. Bulgária ellen más felfogásban játszottak, ami azt jelenti, tisztelnek bennünket. Két mérkőzés után 6 pontunk van, ami mindenképpen pozitív, így kell folytatnunk a munkát.”-nyilatkozta a mester.

Conte kissé dühösnek tűnt, amikor az egyik riporter arról kérdezett, miért fütyülték ki a csapatot a meccset követően.

„Szerintem ez nem a megfelelő hozzáállás. Az embereknek a saját csapatuk teljesítményét kéne méltatniuk, nem az ellenféllel kellene foglalkozniuk. Szerintem a szurkolók Palermoban értékelték a törekvést, a játékot, és az érzelmeket amiket a válogatott tanúsított.”

Giovinco a 77. percben állt be Florenzi helyett, és igen nagy lendületet vitt a csapat játékába.

„Ő egyike azon kevés játékosoknak Olaszországban, akik csereként beállva is képesek eldönteni egy-egy mérkőzést. Giovinco remekül veszi fel a párharcot a védőivel, rendre meg tudja őket verni és veszélyes szituációt okozni az ellenfél kapuja előtt.”

„Nem ajándékozok csak úgy oda egy helyet a csapatban senkinek. Giovinco azért van itt, mert hasznos játékos, ahogy a Juventusban is.”-tette hozzá Conte.

Az olasz válogatott jelenleg Horvátországgal holtversenyben vezeti a H csoportot, és hétfőn Málta ellen lép újra pályára.

forrás: azzurri.co.hu