Recent comments

Friss Hírek

Serginho: A Milan nyerni fog

Serginho, a Milan korábbi balhátvédje szerint jelen pillanatban a Juventus sokkal felkészültebb, mint a Milan. 


A brazil balhátvéd 1998 és 2008 között szerepelt a Milanban és számos alkalommal találkozott a Juventusszal. 

Serginho szerint a Juve felkészültebb, de nem ők a favoritok.

“A Juventus jelenleg remek időszakon megy keresztül és felkészültebben érkeznek a San Siróba, mint a Milan. A történelemben számos hihetetlen mérkőzést játszott a két csapat. Seedorf mindig is kedvelte a szép futballt, szeretett támadni és azt hiszem, ezt a gondolkodásmódot szeretné átadni a játékosainak. A nyáron Seedorfnak lesz lehetősége saját csapatot építeni és azt az elképzeléseinek megfelelően formálni” – mondta Serginho a Carciomercato.com-nak.

“Adil Rami? Rami egy kiváló fizikummal rendelkező védő és nagyon jók a képességeik a levegőben. A labdával is tud bánni. Nem szabad elfelejteni, hogy a spanyol bajnokságból érkezett, ahol a védekezési taktika teljesen más, mint Olaszországban. 

Adel Taarabt? Az érkezése nagyon fontos volt. Nagyszerű adottságokkal rendelkező srác”.

“Kaká? Jelenlétéből sokat profitál a csapat. Minden nap keményen dolgozik, hogy a legjobb formába legyen. 

Balotelli? Fontos játékosa a Milannak. Ő egy tehetség és egyike azoknak, akiket már nagyon várnak Brazíliába a világbajnokságra”.

“A Milan-Juvén úgy gondolom, hogy a Milan 3-1-re nyerni fog” – fejezte be Serginho, aki jelenleg játékosmegfigyelőként dolgozik a Milannál.

Serginho 1 Scudettót, 1 Olasz kupát, 2 Bajnokok Ligáját, 1 Klubvilágbajnokságot és 2 Európai szuperkupát nyert a Milannal. A brazil legenda 2008-ban vonult vissza az aktív labdarúgástól.