Recent comments

Friss Hírek

Seedorf: A Juvét csak egy tank állíthatja meg

Ahogy arról már beszámoltunk, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának rangadóján a Juventus 2–0-s győzelmet aratott a Milan otthonában. 


A hazaiakat irányító Clarence Seedorf a vereség ellenére elégedett, és úgy véli, a listavezetőt csak egy tank állíthatja meg.

„A vereség ellenére azt mondom, hogy nagyon jól játszottunk. Tudtuk, hogy kiváló csapattal találkozunk, de igyekeztünk semlegesíteni az erősségeiket. A meccs előtt azt hangoztattuk, itt a lehetőség, hogy bebizonyítsuk, jó úton járunk. Az Atlético Madrid és a Sampdoria ellen is jól ment a játék, ez önbizalommal tölt el bennünket” – mondta Seedorf, aki megválaszolta, hogy ki, pontosabban mi állíthatja meg a torinóiakat.
 
„Egy tank. Muszáj megdicsérni azt a csapatot, amely a szezon egészében demonstrálni tudja az erejét. Tévez jelentette a különbséget, megmutatta, hogy világklasszis játékos” – folytatta a holland szakember. 

Seedorf elmondta, az első gól még kivédekezhető lett volna, az argentin támadó életerős lövése után azonban nem tehettek mást, mint hogy megtapsolják a fantasztikus találatot. Hozzátette: Kaká személyében a Milannak is van olyan játékosa, aki el tud dönteni egy meccset, de önbizalom terén jelenleg a Juve futballistái állnak jobban.

forrás: NSO