Recent comments

Friss Hírek

Seedorf: Demoralizáló vereséget szenvedtünk

Az Atlético Madrid a visszavágón is legyőzte az AC Milant, így kettős győzelemmel jutott a labdarúgó Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közé.


Clarence Seedorf érthetően csalódottan nyilatkozott a lefújás után. 

„Realistának kell lennünk, nem szabad sutba vágni a korábban elvégzett munka egészét. Demoralizáló vereséget szenvedtünk, csak néhány jó pillanatunk akadt, de nincs olyan, amit másként tudnék tenni" – szomorkodott az olaszok holland mestere, Clarence Seedorf a találkozó után.

„Mentálisan mindig küszködünk, ha hátrányba kerülünk egy meccsen – most is ez történt. Szinte azonnal gólt kaptunk, erre még tudtunk reagálni és egy időre át is vettük az irányítást, de aztán az Atlético megint betalált, ez volt a mélyütés, a játékosaim már nem tudtak innen felállni. A második félidőben az a küzdőszellem is hiányzott belőlünk, amilyen egy hasonló meccshez elengedhetetlen. Csalódott vagyok a játékunk miatt. Az öltözőben leültünk elemezni a szituációt a játékosokkal. A Bajnokok Ligája fontos célunk volt, mostantól marad nekünk a Serie A. A játékosok nagyon letörtek, az én feladatom, hogy felrázzam őket annak érdekében, hogy mindent kiadjanak magukból a szezon végéig” – folytatta Seedorf. 

forrás: NSO