Recent comments

Friss Hírek

Seedorf: Csalódottak vagyunk

A Milan szombaton vereséget szenvedett Udinében, így nem jó szájízzel készülhet az Atlético elleni BL-meccsre.


Clarence Seedorf a várakozásoknak megfelelően eldöntötte, hogy a keddi nemzetközi kupameccsre koncentrál, és a Milan második sorával próbált jó eredményt elérni az Udinese ellen.

Nem kezdett a vállsérüléséből visszatért Mario Balotelli, Kaká, Essien, de még a januárban igazolt Adel Taarabt sem, és hiába álltak be közülük hárman, Antonio Di Natale gólja döntött.

"Csalódottak vagyunk. Most azt kértem a csapattól, hogy lapozzanak, és koncentráljanak az Atléticóra. A játékosok mindent megpróbáltak, megtették, amit tudtak. De Montolivo például 90 percet játszott szerdán a spanyolok ellen, és mások is pályán voltak a válogatottjukban. Ennek ellenére többet akartunk elöl, és az első félidőben voltak is lehetőségeink, többször is védenie kellett a kapusunknak" - értékelt a Milan vezetőedzője, akit a fentiek alapján tényleg jobban érdekel a madridi BL-meccs.

"Az is egy futballmérkőzés lesz, amit megnyerhetünk. Bízunk magunkban. Az első mérkőzésen is jól játszottunk, és abból a teljesítményből kell kiindulnunk" - mondta a holland tréner.

forrás: hatharom.com