Recent comments

Friss Hírek

Raiola: Ez egy tökéletes házasság

Az egyre kapósabbá váló Paul Pogba ügynöke, Mino Raiola úgy véli, hogy egyelőre nincs szükség új szerződésre ügyfele és a Juventus között.


"Egyedül a Juventus érdekel bennünket, ez egy tökéletes házasság."
 
A mindössze húsz esztendős középpályás szinte minden nap szolgáltat egy újabb pletykát, s arról hallani, hogy a Paris Saint-Germain akár hetven millió eurót sem sajnálna fizetni érte.

"Miért kellene megújítani a szerződését? Jó szerződése van." - nyilatkozta Raiola a Radio Deejaynek. "Kizárólag a Juventus érdekel bennünket. Mindeddig nem hallottam senki másról, s amíg ez be nem következik, semmi sem történhet."


"Ez egy tökéletes házasság, s a dolgok kiválóan mennek. Antonio Conte és a Juventus rendkívül fontos Paul fejlődése szempontjából."

"Ő egy különleges srác, aki nem akarja, hogy zaklassák, mivel el akarja érni azokat a célokat, amelyeket a szezon kezdetén tűzött ki maga elé."

"Ez a Scudetto és az Európa Liga, amelynek a döntőjét Torinóban rendezik majd. Nem túl gyakori, hogy az embernek lehetősége nyílik egy európai trófeát nyerni a saját stadionjában."

Raiola előszeretettel él a festőművészet világából merített hasonlatokkal, s most ismét eldurrantott egy hangzatos sziporkát:

"Fogalmazzunk úgy, hogy ha egy nap a Mona Lisa eladásra kerül, nem lesz nehéz vevőt találni rá."

forrás: juventuz.blog.hu