Recent comments

Friss Hírek

Prandelli: Nagyon sokat kell még dolgoznunk

Szerda este válogatott játéknapot tartottak: a squadra azzurra a spanyol válogatott otthonában, a Vicente Calderón stadionban lépett pályára, és szenvedett 1-0-s vereséget.


A meccset követően Cesare Prandelli főleg a kondíciós hiányosságokra panaszkodott:

” Nem tudjuk megítélni, hogy jelenleg mennyire van távol egymástól a két csapat, hiszen a mi kondíciónk jelenleg zavarba ejtő. Azaz ha nem is kínos, de majdnem, főleg a spanyolokéval összevetve. Nagyon sokat kell még dolgoznunk a világbajnokságig, például nagyon nehezen tudtuk a magas labdákat megszerezni. A spanyolok hozzánk képest is nagyon erős csapatnak számítanak, de ilyen ütemben kell tovább fejlődnünk. Ez a meccs remekül szolgálta felkészülésünket, a második félidőben is sikerült kiegyenlített meccset játszanunk, végig küzdöttük a meccset.” – értékelt Prandelli.

A szövetségi kapitány kitért az első alkalommal a válogatottban szereplő parmai védő, Gabriel Palletta teljesítményére.

” Az este jó híre az ő szereplése. Nagyszerű meccset játszott, kiválóan helyt állt első válogatott meccsén. ” – dicsérte újoncát Prandelli.


Az olasz válogatott csak helyzetekig jutott a spanyolok ellen – bár több nagy lehetősége is volt Prandelli csapatának a gólszerzésre, ez csak a spanyoloknak jött össze, és Pedro góljával meg is nyerték a mérkőzést.

forrás: azzurri.co.hu