Recent comments

Friss Hírek

Montella: Nem vagyunk favoritok

A Juventus és a Fiorentina csütörtökön ismét találkozott egymással a hétvégi bajnokit követően: az 1-1-s döntetlen kedvezőbb a Fiorentina számára, azonban edzőjük abszolút nem tartja magukat esélyesnek a visszavágón.


A Fiorentina egy 0-0-al is tovább léphetne az Európa Ligában,  (arról nem is szólva, ha megverné a Juventust), Vincenzo Montella abszolút nem tartja csapatát favoritnak:

” Ez a Fiorentina fejlődés alatt van, próbáltuk minél többet tartani a labdát, és fizikálisan felvenni a versenyt ellenfelünkkel.A Juventussal szemben ez nagyon sokat számít, mert ők csapatként sokkal jobbak nálunk. Voltak bíztató jelek, de nekem az első félidei Fiorentina jobban tetszett, mint a második félidei, annak ellenére, hogy az elsőben gólt kaptunk. A csapatunk játszotta a focit. Mario nagyszerűen tért vissza, ha választhatott volna, hogy mikor lő újra gólt, nem választhatott volna jobb alkalmat. A Juventus ellen minden döntés hordoz magában veszélyt, egy ilyen erős csapat ellen nagyon fontos, hogy pszichikailag erősek legyünk.

Cuadrado a padon? Azt hiszem, ez az első meccs, amikor nem kezdett, mióta itt vagyok a Fiorentinánál. Hogy miért? Olyan játékosra volt szükségünk, akkor sokkal fegyelmezetebb, ezért Ilicsicset választottam ma. Cuadrado kiváló játékos, de az ő ereje a kiszámíthatatlanságában rejlik. 

Favoritok lennénk? Abszolút nem, a Juventus bármikor képes gólt lőni, nem lesz könnyű.” – utalt a visszavágóra Montella játékosainak értékelése mellett.

forrás: azzurri.co.hu