Recent comments

Friss Hírek

Milan: Cristante és El Shaarawy lábadozik, Birsa már edz

Jó ütemben halad Stephan El Shaarawy felépülése és a várakozások szerint áprilisban már bevethető lesz. 


Bryan Cristante 10 napon belül újra egészséges lesz, míg Valter Birsa edzésbe állt.
 
A Milannews.it szerint Stephan El Shaarawy felépülése jó ütemben halad és március 17-én újra megvizsgálja Niek van Dijk professzor. A holland professzor december 28-án műtötte meg a Fáraó lábát. A 21 éves támadó egyike volt azoknak a játékosoknak, akik a tavalyi idényben remekül teljesítettek. A jelenlegi szezonban viszont kevés mérkőzésen lépett pályára és várhatóan áprilisba térhet vissza.

Bryan Cristante még február első hetében sérült meg, miután a bal lábában a csont megsérült.

“A visszatérésem jól halad és 10 napon belül felépülök. A Juventus elleni meccsre kell koncentrálnunk. Ami engem illet, szeretek a középpályán előrébb és hátrébb is játszani. Az edző bizalmat szavaz a fiatal játékosoknak, hisz Petagnának és Saponarának is lehetőséget ad” – mondta Cristante a Milan Channelnek.

Eközben Valter Birsa, Kevin Constant és Robinho is teljes értékű edzésmunkát végzett, akár pályára is léphetnek a hétvégi Juventus elleni bajnokin.

Továbbá van rá esély, hogy Mario Balotelli és Mattia De Sciglio is pályára lépjen a Juventus ellen. Mint ismert, a két játékos az Atlético Madrid ellen sérült meg. 

A Milan hivatalos honlapjának beszámolói szerint Giampaolo Pazzini, Daniele Bonera és De Sciglio is edzésbe állt, így ők várhatóan pályán lehetnek a hétvégi rangadón.

forrás: acmilan.hu