Recent comments

Friss Hírek

Mazzarri: Ott kell folytatnunk, ahol Firenzében abbahagytuk

Egyetlen mérkőzést rendeznek a Serie A szombati játéknapján, igaz, nem hétköznapi csatára van kilátás: a Roma fogadja az Intert ; az utóbbi években rendre szórakoztató meccset hozó párosítást azonban ma a nézők nem élvezhetik a helyszínen.


A hazaiak mestere Rudi Garcia után, most a vendégek trénere Walter Mazzarri is megszólalt a mérkőzéssel kapcsolatban.


” Abban a periódusban járunk, amikor elkezdtük kijavítani eddigi hibáinkat. Az a csapat, amit Firenzében láttam, nagyszerűen futballozott, ezt kell folytatnunk. Ősszel a Roma ellen sem játszottunk rosszul, azonban a félidőre már 3-0-s hátrányban voltunk, majd el kellett fogadnunk, hogy megérdemelten kaptunk ki. Hernanes visszatérhet, rendbe jött a sérülése, valamint Icardinak sincsenek problémái. Ott lesznek mindketten Rómában, hogy együtt ott lesznek a kezdőcsapatban is, azt majd még meglátjuk.” – tért ki csapata lehetséges összeállítására az Inter mestere.

Mazzarri a héten ismét tárgyalt az Inter elnökével, Erick Thohirral,azonban az edző szerint ez teljesen megszokott dolog, hogy elnök és edző időközönként összeülnek megbeszélni a csapat dolgait – a jövővel pedig ráérnek később foglalkozni. Az olasz sajtó ugyanakkor úgy értesült, hogy Mazzarri jövője is szóba került ezen a találkozón – erre kitérő választ adott az Inter edzője.

A Roma-Inter meccsel indul tehát a Serie A hétvégi fordulója, ahol a Roma ultrái nem foglalhatják majd el a helyüket – a játékvezető Mauro Bergonzi lesz.

forrás: azzurri.co.hu