Recent comments

Friss Hírek

Garcia: A szurkolóknak alkalmazkodniuk kell a szabályokhoz

Rudi Garcia szerint a szurkolóknak meg kell tanulniuk alkalmazkodni a szabályokhoz, amennyiben el akarják kerülni, hogy a csapat szurkolók nélküli meccseket játsszon.

 
A Roma az Inter elleni bajnokin is félig zárt stadionban játszik majd és Garcia nem szeretné, ha ez többször előfordulna a későbbiekben.

"Rövid távon nem akkora probléma. Úgy kell játszanunk, mint amikor ott vannak, csak a meccsre összpontosítva. Viszont hosszabb távon már nagy károkat okozhat, ezért a szurkolóknak meg kell tanulniuk alkalmazkodni a szabályokhoz attól függetlenül, hogy azok rosszak, vagy jók. Az a baj a szabályokkal, hogy azokat túl szabadon kezelik és sokszor másképpen alkalmazzák, bizonyos esetben büntetnek, máskor pedig nem. Reméljük, hogy ez az utolsó eset, amikor hasonló megtörténik."

Francesco Totti sérült, igaz egyre jobban javul az állapota, azonban játszani még nem tud az Inter ellen.

"Francesco egyre jobban érzi magát, de még vannak fájdalmai. Ez nem izom probléma. Nagyon rossz rúgást kapott és igaz a fájdalom fokozatosan enyhül, de játszani még nem tud. Talán a Napoli ellen már számíthatok majd rá."

"Nagyon szeretnénk nyerni és kijutni az európai kupaporondra. Egy csapat több hullámvölgyet is produkálhat egy hosszú szezon során, de a mi csapatunk mentálisan nagyon erős, egységes és sosem adjuk fel. Jól játszva könnyű nyerni, de néha úgy is nyerni kell, hogy nem játszol jól, ahogy tettük azt mi is Bolognában."

"Walter Mazzari csapatai mindig nagyon hatékony játékot játszanak, de nekem csak az számít, hogy mi mit teszünk."

A Roma komoly terveket szövöget, hiszen 3 éves szerződést kötöttek Walter Sabatinivel, valamint a stadion projekt is körvonalazódik.

"Nagyon fontos tény, hogy Sabatini marad, ez nekem jó jel és remek hír. Ő egy vérbeli profi, nagyon jó munkát végzett és szeretném, ha sokáig maradna."

"Ami a stadiont illeti, a tulajdonosok megértették, hogy mennyire fontos a saját stadion, hiszen az Olimpicóban rögbi meccseket és koncerteket rendeznek, azaz nem csak a focié a főszerep. Jó lenne, ha saját stadionunk lenne."

Az Inter elleni keret: Bastos, Benatia, Castan, De Rossi, De Sanctis, Destro, Di Mariano, Florenzi, Gervinho, Ljajic, Lobont, Mazzitelli, Nainggolan, Pjanic, Ricci, Romagnoli, Skorupski, Strootman, Taddei, Toloi, Torosidis. 


forrás: asroma.hu