Recent comments

Friss Hírek

Fiorentina: Rossi áprilisban visszatérhet

A Fiorentinánál úgy számolnak, hogy Giuseppe Rossi a tervezett időpont előtt visszatérhet a pályára.


Az olasz válogatott csatár az idei első fordulóban, a Livorno elleni mérkőzésen sérült meg, és attól lehetett tartani, hogy a már kétszer műtött térde újabb súlyos károsodást szenvedett. 

Végül kiderült, az egyik oldalsó térdszalagja sérült meg a legsúlyosabban, és a korábban kétszer elszakadt elülső keresztszalagja is meghúzódott. Az is felmerült, csak májusban játszhat újra. 

A 27 éves kiválóság rehabilitációja újabb szakaszába lépett, a napokban Coloradóban járt Richard Steadman professzornál, a specialista pozitívnak ítélte meg a helyzetet. Klubjánál, és az olasz válogatottnál abban reménykednek, Rossi pár héten belül visszatérhet a pályára. A csatár remek formában volt az ősszel, 14-szer volt eredményes, sokáig vezette a Serie A góllövőlistáját, a Squadra Azzurrának pedig szüksége lenne Mario Balotelli mellett egy gólerős csatárra.

A Fiorentina a negyedik helyen áll az olasz bajnokságban, a Bajnokok Ligája-indulást jelentő harmadik hely megszerzésére nincs reális esélye, tíz pont a hátránya a Napoli mögött. A firenzeiek mögött viszont tömörülnek az üldözők, és Vicenzo Montella fiai négymeccses nyeretlen szériában vannak. 

Azért nincs minden veszve, a Violák döntősek az Olasz Kupában, talpon vannak az Európa Ligában, csütörtökön 1-1-es döntetlent játszottak a Juventus otthonában a nyolcaddöntő első felvonásán.