Recent comments

Friss Hírek

Benítez: Nagyon boldogok vagyunk

A tegnap esti Napoli-Roma meccs 1-0-s hazai sikerrel zárult.


Rafa Benítez nagyon büszke volt a csapatára.

” Nyertünk, és nagyon boldogok vagyunk. A közelmúltban jobban játszottunk, még sem tudtunk három pontot szerezni. Nagyon elégedett vagyok a csapatommal, mi vagyunk az egyetlen csapat a Serie A-ban, aki kétszer is meg tudta verni a Romát. 

Ez megerősít minket az eddig elvégzett munkákban, a terveinkben. Elvesztettük Jorginhót és Behramit is, azonban a játékosok remekül pótolták őket. Ne feledjük, egy olyan csapat ellen nyertünk, ami nagyon kevés gólt kap. Megvoltak a lehetőségeink, már az elejétől kezdve támadólag léptünk fel, megérdemelten nyertünk, e miatt pedig nagyon boldogok vagyunk. 

Hamsík? Nagyon jól teljesített, annak ellenére, hogy két hónapon át sérült volt, nem egyszerű ilyen helyzet után újra futballozni. Tudjuk, hogy nagyszerű képességű játékos, hamarosan visszanyeri az erejét. Reina kiválóan védett, még Liverpoolban mondtam róla, hogy a világ legjobbjai között van. Ha még kevesebbet kellene védenie, talán még boldogabb lenne… Higuaín nem csak gólokat szerez, hanem rengeteget mozog a pályán, és gólpasszokat is oszt, Callejónnal együtt fantasztikusak. Csodálatos támadósorunk van. ” – értékelt Benítez.

forrás: azzurri.co.hu