Recent comments

Friss Hírek

Agnelli: Conte jövőjét a Juventus jelenti

A Juventus elnöke, Andrea Agnelli szerint Antonio Conte jövője összekapcsolódik a klubbal.


A 44 éves edző 2011-ben vette át a Juve irányítását, a csapattal zsinórban kétszer bajnokságot és Olasz Szuperkupát nyert. A Zebrák jó eséllyel a mostani szezonban is megvédik címüket a Serie A-ban, 12 fordulóval a zárás előtt 11 egység az előnyük a Roma előtt. 

Contét tavaly összeboronálták az Arsenallal, azóta Arsene Wenger szerződést hosszabbított az Ágyúsoknál. A Manchester Uniteddel is összehozták, a Vörös Ördögöknél David Moyesnak nem áll jól a szénája.  Az olasz szakember szerződése 2015-ig nyaráig érvényes Torinóban.

"A jövőben is Antonio Conte fog ülni a kispadon. Három évvel ezelőtt léptünk rá a közös útra, és a tervezett időpont előtt nagy sikereket értünk el. Az álmaim megegyeznek Antonio álmaival, ezeket együtt fogjuk megvalósítani" - nyilatkozta Andrea Agnelli.

Az elnök hozzátette, a győzelem a céljuk az Európa Ligában, hogy ezzel is magasabb UEFA-koefficienshez segítség az olasz ligát és ismét négy csapatot delegálhassanak a Bajnokok Ligájába.

"Tiszteletben tartjuk az Európa Liga fontosságát. Előrébb léphetünk az UEFA rangsorában, no és egy kis romantikusságot kölcsönöz a sorozatnak, hogy a döntőt éppen a mi stadionunkban játsszák."

Antonio Conte együttese hétvégén a Fiorentinával csap össze.

forrás: hatharom.com