Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Ki kell használnunk a helyzeteinket

A H csoportban a Milan kedd este az Ajaxhoz látogat.


Massimiliano Allegri megtartotta az ilyenkor szokásos sajtótájékoztatóját.

“Balotelli? Azt hiszem, hogy nyugodt és csak a futballra kell koncentrálnia. Meg kell tanulnia tiszteletet tanúsítani más játékosok és a játékvezetők felé. Most már a rendelkezésemre áll és az előző eltiltásnak köszönhetően rájött, hogy változtatnia kell a hozzáállásán. Az Ajax egy nagyon erős csapat. Ki kell használnunk a helyzeteinket. Győzelem esetén sokkal nyugodtabban tudnánk felkészülni a Barcelona elleni mérkőzésre. Európában nincs könnyű ellenfél. Nagyon óvatosnak kell lennünk. 

El Shaarawy? Stephan fájdalmat érzett az edzésen. Elővigyázatosságból orvosi vizsgálatok alá vetettük és kiderült hogy komolyabb a sérülése így felépülése 20-30 napot vehet igénybe. Nagyon szerencsétlen időszakot élünk, hisz a sérülések 80 százaléka izomsérülés”


Ezt követően Nigel De Jong, a Milan holland középpályása is megszólalt. De Jong korábban már szerepelt az Ajaxban, ahogy Urby Emanuelson is.

“Montolivo és Balotelli nagyon fontos tagja a csapatnak. Kár, hogy El Shaarawy nincs velünk. Riccardo a kapitány és fontos, hogy visszatért, ahogy Mario is. Meg kell mutatniuk, mire képesek. Ha megnézzük a bajnokságban elért eredményeinket, akkor megállapíthatom, hogy ennél sokkal többet tudunk. Az Ajax ellen mindent megteszünk, hogy megnyerjük a mérkőzést”

A találkozót Jonas Eriksson vezeti. A 39 éves játékvezetőt 2002-ben nevezték ki nemzetközi bírónak de a 2009/2010-es idényben került az Elit bírói csoportba. Összesen 22 BL meccset vezetett, 4-et a selejtezőben és 18-at a csoportkörben ill. a kiesési szakaszban. Eriksson vezette az idei Európai szuperkupa mérkőzést. A játékvezetőnek 2-szer volt alkalma találkozót vezeti az Ajaxnak (Ajax-Real 1-4 és Lyon-Ajax 0-0). A Milannak szintén kétszer vezetett meccset, mindkét alkalommal döntetlen született, 2-2 a Werder Bremen és 0-0 a Barcelona ellen.

forrás: acmilan.hu