Recent comments

Friss Hírek

Milan: A Fáraóra 15-20 nap kényszerpihenő vár

Néhány hét múlva térhet vissza sérüléséből a Milan olasz támadója, Stephan El Shaarawy.


Mattia De Sciglio viszont edzésbe állt és minden bizonnyal játszhat a Parma ellen.

A Milan az utóbbi időszakban egyre jobban teljesít, hisz a bajnokságban a Sampdoriát és az Udinesét is legyőzte, valamint a Bajnokok Ligájában 1-1-es döntetlent játszott a spanyol Barcelonával.

A következő hetekben több játékos is visszatér sérüléséből. A Milan a Barcelona ellen valódi támadó nélkül játszott, hisz Robinho mellett Ricardo Kaká és Valter Birsa rohamozta az ellenfél kapuját. Alessandro Matri cserepadon kezdett, míg Mario Balotelli elővigyázatosságból a második félidőben állt be. Úgy tűnik, a következő hetekben El Shaarawy is felépül.

A jelentések szerint El Shaarawy csütörtökön orvosi vizsgálatokon vett részt, amelyek kimutatták, hogy körülbelül 15-20 nap múlva épül fel. Ez azt jelenti, hogy a november 10-i Chievo elleni bajnokin akár már pályára is léphet. Ez azt jelenti, hogy a fáraó kihagyja a Parma, a Lazio, a Fiorentina és a Barcelona elleni találkozót. El Shaarawy legutóbb a szeptember 1-jei Cagliari elleni meccsen volt a pályán.

A 20 éves támadó eredetileg az Ajax elleni meccsre épült volna fel, ám az edzésen újra megsérült, így hosszabb időt kellett kihagynia.

Eközben a Milan hivatalos holnapján megerősítette, Mattia De Sciglio újra edzésbe állt és ha minden a terv szerint alakul, akkor ott lehet a Parma ellen. A fiatal olasz szélső csupán egy mérkőzést játszott eddig a szezonban.

forrás: acmilan.hu