Recent comments

Friss Hírek

Milan: Rami szombaton orvosi vizsgálaton vesz részt

Adil Rami ma érkezik Olaszországba, Milánóba és szombaton átesik az orvosi vizsgálatokon majd csatlakozik a Milanhoz. 


A játékos januártól léphet pályára a csapatban.

Ugyan még a januári átigazolási időszak még messze van, de a Milan vezetősége már két transzfert is tető alá hozott: Adil Rami és Keisuke Honda is januárban érkezik.

Rami az elmúlt hetekben összeveszett a Valencia vezetőségével, miután bírálta a csapat átigazolási politikáját. A francia középhátvéddel kapcsolatban kedden jelent meg a hír, miszerint a Milan felvette a kapcsolatot a klubbal és a játékossal.

A megállapodás értelmében Rami ma érkezik Milánó városába és szombaton vesz részt az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, majd csatlakozik a kerethez. A 190 cm magas hátvéd hivatalosan januárban léphet pályára a Milanban. A rossoneri 500 ezer eurós kölcsönszerződést kötött a spanyol klubbal, majd a szezon végén lesz lehetőség további 6 millió euróért végleg megvásárolni a játékost.

Ernesto Bronzetti, az átigazolási ügynök így nyilatkozott a Rami-transzferrel kapcsolatban. 

“A transzfer kész. A játékos a Milanban folytatja, annak ellenére, hogy a közelmúltban Rafael Benitez is érdeklődött iránta. A francia védőt több külföldi klub is szerette volna, de úgy döntött, hogy a Milant választja”

Eközben Riccardo Saponara teljesen felépült, így pályára léphet a Caen ellen vasárnapi barátságos mérkőzésen. Valter Birsa a válogatott szünetet követően, míg Ricardo Kaká a Barcelona elleni meccsen térhet vissza.

forrás: acmilan.hu