Recent comments

Friss Hírek

Lippi: A Real elleni meccsek lendületet adnak

Bár a Real Madrid hat pontjával szemben a Juventus csak kettővel áll a Bajnokok Ligája B-csoportjában, Marcello Lippi, a torinóiak korábbi vezetőedzője úgy véli, a két klub következő két meccsén az olaszok az esélyesebbek.


„Mindig is jól ment nekünk a Real ellen, Madridban is és itthon is. Szinte csak jó emlékeim vannak a meccseinkről – mondta Lippi , akinek szavait alátámasztja, hogy a két csapat legutóbbi öt meccséből négyet megnyert a Juventus. – Persze most nem a kieséses szakaszban vagyunk, ahol belefér egy kis különbségű vereség idegenben, de hiszem, hogy a Juventusban megvan az akarat a sikerhez, hiszen ez a csapat nagyon hasonlít az enyémre. A Real most egyáltalán nem brillírozik, ezért számítok sikerre. Nagyon fontos két találkozó következik, amely lendületet ad a Juvénak.”


Lippi elmondta, hogy az olasz bajnokságban a Romának jót tett az edzőváltás, a Napoli és a Fiorentina szintén erős, de a jelenleg 3. Juventus maradt a favorit.

„A Juve biztos pont, az én rajtrácsomon még mindig az övé a pole pozíció. Azt hallom, csökkent a csapat étvágya, és nem annyira harapósak a fiúk, de csak arról van szó, hogy nagy a nyomás. Amint ezen túlteszi magát Antonio Conte csapata, az élre kerül és megvédi címét” – mondta a jelenleg Kínában dolgozó Lippi a Tuttosportnak. 

forrás: NSO