Recent comments

Friss Hírek

Juventus: A Tottenham és a Madrid vinné Pirlot

Az olasz média értesülései szerint a kapcsolat Andrea Pirlo és Antonio Conte között megromlott az utóbbi időben, mivel a tréner próbálja egyre inkább korlátozni Andrea Pirlo játékperceit, és a nyáron lejáró szerződés ténye mellé olyan meglepő pletykák is felszínre törtek, melyek szerint a torinói bajnokcsapat nem kívánja mindenáron megújítani Andrea Pirlo szerződését.


A Serie A bajnokcsapata rendkívül erős középpályán, és úgy tűnik, hogy a klub vezetősége nem kíván a keret szintjén jelentős összeget kereső harmincöt éves játékossal szerződést hosszabbítani, és a játékos és a kemény kezű Antonio Conte közti problémák pedig erre a helyzetre nincsenek pozitív hatással.

Andrea Pirlo nem vette jó néven, hogy a szerdai Bajnokok Ligája mérkőzésen az edző lecserélte őt, a Calciomercato szerint pedig ez újabb jele annak, mennyire elégedetlen Andrea Pirlo a közte és klub között kialakult helyzettel. A kezdőcsapat részét képezi a középpályás, ám úgy érzi, talán nem olyan fontosságú labdarúgónak tekintik, amilyennek megérdemelné.

Az olasz válogatott játékszervező nem szenved hiányt az érdeklődőkből, a Calciomercato szerint meg is környékezte őt egy ajánlattal a Tottenham. Az olasz médium szerint André Villas-Boas annyira keretében szeretné tudni a játékost, hogy három évre szóló, tizenkét millió font értékű szerződést ajánlott a Milan csapatában BL-győzelmet is begyűjtő játékosnak. Amennyiben a Calciomercato információi helytállóak, az ajánlatot a klub továbbította is Andrea Pirlo bizalmasainak, és a Tottenham már januárban előszerződést kíván aláírni a játékossal.

Az ajánlat talán túlságosan is kecsegtetőnek és a londoni klub szempontjából túlságosan kockázatosnak hangzik Andrea Pirlo korát figyelembe véve, ám a játékos számára mindenképpen érdekes lehet.

Egy másik olasz sajtóorgánum értesülései egy másik lehetséges célpontot is megneveznek, ez pedig a Carlo Ancelotti által irányított Real Madrid, amely nyáron ingyen szerződtetné a világbajnokot. A TuttoMercatoWeb szerint a spanyol klub is rendkívül határozott az átigazolás ügyében, és a játékos előrehaladott kora ellenére, szívesen a spanyol fővárosba csábítaná.

A pletykának további táptalajt adnak azok az információk, melyek szerint a Real Madrid középpályása pontosan ellentétes irányt venne, és Xabi Alonso Andrea Pirlo pótlása céljából Juventus mezbe öltözne.

Andrea Pirlo mindeddig a szezonban tíz mérkőzésen lépett pályára, ez alatt pedig két gólt szerzett.

forrás: juventuz.blog.hu