Recent comments

Friss Hírek

Del Piero: Remélem Totti megdönti a rekordomat

Az Ausztráliában játszó Alessandro Del Piero Francesco Tottiról, valamint a tízes mezt tőle megöröklő Carlos Tévezről mesélt.


A Juventus legnagyobb legendáját a Roma csapatával sziporkázó, klubjával szerződést hosszabbító Totti emlegette a napokban, kifogásolva, hogy a torinóiak elnöksége nem az őt megillető módon kezelte a Juve örök tízesét.
 
"Köszönettel tartozom neki azért a tiszteletért és figyelemért, amit irányomban tanúsít, s ez teljességgel kölcsönös." - nyilatkozta Del Piero a Corriere dello Sportnak.

"Totti és a Roma közös történelme gyönyörű, s boldog vagyok, hogy ott folytatja egészen a pályafutása végéig. Jó dolog, hogy a klub továbbra is hisz benne, s az eredmények is jönnek. Pontosan tudom, hogy mit jelent felállni egy nehéz szezonból."

"A Roma nagyon jól teljesít. Néha egy csapatnál nagyon különösen alakulnak a dolgok, s nem kell hozzá túl sok, hogy minden a feje tetejére álljon."

"Közelít a rekordomhoz az egyetlen klub színeiben szerzett találatokat illetően? Ezek szerint rosszul tettem, hogy gratuláltam neki a szezonkezdéshez." - folytatta ironikus hangnemre váltva Alex.

"A rekordok azért születnek, hogy megdöntsék őket. Remélem, Franceso sikerrel jár majd."

Del Piero természetesen szót ejtett legnagyobb szerelméről, a Juventusról is, amely hét mérkőzés lejátszása után a bajnoki tabella harmadik helyén áll.

"Mostanában láttam belőlük egy keveset, de hat győzelem és egy döntetlen az első hét mérkőzésen nem tűnik olyasvalaminek, ami miatt elégedetlenkedni kellene."

"Carlos Tévez formája a tízes mezben? Pontosan igazolja, amit annak idején mondtam, jó döntés, hogy nem vonultatják vissza a tízes mezt. Meg kell maradnia, hogy egy álom lehessen mindenki számára. Úgy látom, hogy Tévez igazán jól kezdett, s bízom benne, hogy így is folytatja majd."

forrás: juventuz.blog.hu