Recent comments

Friss Hírek

Milan: Topcsapatok figyelik Montolivót és El Shaarawyt

Bár nem éppen legjobb időszakát éli a Milan, azért van bőven potenciál a csapatban – ezt mutatta meg a keddi, Barca elleni döntetlen is. 



Kiemelkedő játékosaik közül ketten pedig néhány európai élcsapat figyelmét is felkeltették. 

És ami a legérdekesebb: most nem lesz szó Balotelliről, ugyanis őt jelenleg senki sem próbálja elmozdítani (talán belátták, hogy helye olyan szilárd, mint a szobor a kertjében).

Riccardo Montolivo a csapatkapitányi karszalag büszke viselője, és a középpálya legfontosabb tagja, valószínűleg nélküle a Milan támadásai sokkal kevésbé lennének hatékonyak. Ez pedig sok mindenkinek feltűnt, a talkSPORT szerint a Real Madrid és a Manchester United is figyelemmel követi, és akár télen is érkezhet ajánlat érte. Reméljük, Allegri az összes létező tekintélyét beveti a megtartása érdekében, mert a játéka nagyon sokat jelent a Milannak.

Stephan El Shaarawy tavaly ősszel robbant be, tavasszal Balotelli érkezése elhomályosította ugyan, de a fejlődés megmaradt. Most sérült, de ettől még nem felejtették el. A Tuttosport információi szerint a Liverpool (te jó ég, minek oda ennyi ilyen típusú játékos?), a Dortmund (itt is van néhány…) és a Manchester City is szeretné soraiban tudni a fiatal olaszt.

Mindketten jó játékosok, és távozásuk érzékenyen érintené Gallianiékat – akik vélhetően ezzel tisztában vannak, és csak olyan ajánlatra bólintanak rá, ami már elég kedvező ahhoz, hogy megérje lemondani az egyik erősségükről (mondjuk El Shaarawyért egy 35 millió fölötti).

forrás: azzurri.co.hu