Recent comments

Friss Hírek

Hellas Verona: Már a télen klubot válthat Jorginho

Feljutása óta remek teljesítményt nyújt a Hellas Verona, az újonc gárda 7 kört követően az 5. helyet foglalja el.


A csapat sikereit nagyban köszönheti 21 éves tehetségének, Jorginho ugyanis fiatal kora ellenére kiválóan teljesít a veronaiak középpályáján.

Nem meglepő módon több nagy csapat érdeklődését is felkeltette már. 

A brazil születésű, de olasz U21-es válogatott Jorginho immáron harmadik szezonját tölti jelenlegi klubjánál, a két Serie B-s évad után idén mutatkozhatott be az első osztályban. Mutatóinál jobbat kívánni sem lehetne: mind a 7 bajnokin és az egy szem Olasz Kupa meccsen is kezdő volt, 8 perc kivételével egész szezonban a pályán volt. 7 bajnokin 3 góllal és egy gólpasszal hálálta meg a bizalmat, átlagos osztályzatai alapján csapata 5. legjobbja.

Ezek után talán már senki nem csodálkozik rajta, hogy Jorginhot máris számos nagy klubbal szóba hozták. A Juventus, a Liverpool és az Everton neve mellett két komolyabb érdeklődő személye kezd kikristályosodni: a Fiorentina és az Arsenal mehet ölre egymással a játékjogáért. A Viola már régebb óta figyelemmel kíséri szereplését, a londoniak azonban kétség kívül nagyobb célokat ígérhetnek neki, hiszen a Bajnokok Ligája-szereplés mellett akár a bajnoki címért is küzdhetne náluk.

Olasz lapok szerint akár már a télen klubot válthat Jorginho, jelenleg ugyanis ő az a játékos a csapatban, akiből komolyabb pénzt lehet kovácsolni.

forrás: azzurri.co.hu