Recent comments

Friss Hírek

Milan: Allegri kezdője már nagyrészt megvan a Barca ellen

Holnap folytatódik a Bjanokok Ligája, a Milan pedig igazi európai csúcsrangadót játszik, a Barcelona látogat a San Siróba.


Tavaly itt 2-0-ra győztek Allegri fiai, most is ezt szeretnék megismételni. A mester reméli, hogy Balotelli már hadra fogható lesz, és még sok mindent elárul a várható kezdőjéről, bizonyos posztokat illetően már döntött, de pár helyen még több jelölt is van. 

Balotelli jobban van.” – kezdte a mester. – „Megnézzük ma az edzésen, hogy hogy érzi magát, és meglátjuk, játszhat-e már.

„A Milannak meg kell ismételnie tavalyi teljesítményét. A lehető legjobban el kell fojtanunk a stílusukat, és bátornak kell lennünk. Nem lesz egyszerű továbbjutni a csoportból, és megpróbálunk egy jó eredményt elérni holnap. Szükségünk lenne már egy kis folytonosságra.”

A kezdőt illetően a rengeteg sérült miatt nem sok variációs lehetősége van a mesternek, így nem is nagyon titkolózott:

„Marco Amelia kezd a kapuban holnap, ő mindig jól teljesít, ha szükség van rá. Nigel De Jong és Philip Mexes is játszani fognak, mert hétvégén nem tették. A középpályán ma döntök Poli és Muntari között, de a ghánai a favorit. Poli jól játszott szombaton, de ő a padról beállva is jó.”

A legnagyobb gond a trequartista posztján található, Kaká ugyanis még mindig nem teljesen egészséges (bár Birsa kezd egyre jobban belejönni).

„Kaká nagy lelkesedéssel érkezet meg a csapathoz, nagy kár, hogy megsérül. Egy fontos igazolás volt, mert emeli a csapat minőségét. Most nem tud 90 percet játszani, de ő is tudja, hogyan képes segíteni a csapattársait.”

„Birsán nem vagyok meglepődve. Kiváló játékos. Ha holnap játszik, biztosan jól teljesít majd. Jó formában van, és ennek örülök, amit meg is érdemel.”

forrás: azzurri.co.hu