Recent comments

Friss Hírek

Conte: A jó teljesítményünk végre győzelmet ért

Antonio Conte elégedett volt csapatával, amely mindvégig uralta a Genoa elleni mérkőzést, s elismeréssel szólt a változatlanul százszázalékos teljesítménnyel robogó Romáról.


"Jó teljesítményt nyújtottunk, akár csak a Real Madrid ellen, valamint Firenzében az első hetven perc során. Az elmúlt mérkőzéseken nem azt kaptuk, amit megérdemeltünk volna." - nyilatkozta a mester a Sky Sport Italianak a Genoa elleni győzelem után.

"Tetszett a csapatom hozzáállása már a legelejétől, hiszen uraltuk a mérkőzést, két korai találatot szereztünk, és még többször is betalálhattunk volna. Vereség nélkül zártuk a mérkőzést és ez újdonság." - mondta mosolyogva Conte.

"Még nagyobb intenzitással kell folytatnunk a munkát. Carlos Tévez és Fernando Llorente egyre jobban megismeri egymást, és beilleszkednek a számukra új olasz bajnoki környezetbe. Pontosan azt teszik, amit szeretnék, s amire a csapatnak szüksége van. Amikor vereségeket szenvedünk, próbálunk konstruktívak lenni, hogy tanuljunk a hibákból a felelősök felkutatása helyett.""

A Roma szédületes tempót diktál, hiszen mind a kilenc eddigi mérkőzésüket megnyerték, s egyelőre megállíthatatlannak látszanak.

"Meg kell emelnem a kalapomat a Roma előtt, mivel kilenc mérkőzést nyerni zsinórban egészen rendkívüli dolog, s ez elhalványítja a Juventus és a Napoli teljesítményét."

forrás: juventuz.blog.hu