Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Az Udinese ellen kicsit mások leszünk

Rudi Garcia szerint Francesco Totti és Gervinho kiválását követően is számos lehetősége van támadó alakzatban.


"Ott van Marquinho, Adem Ljajic és Borriello is és azt se felejtsük el, hogy Miralem Pjanic is tud támadót játszani."- jegyezte meg Garcia.

"Igen, sajnos a csapatkapitányunkat elvesztettük pár hétre és az sosem jó hír, ha a csapat a legjobb játékosát veszíti el, mivel senki nem tud úgy játszani, mint Totti. Ha Borriello játszik, akkor a játékstílusunk is más, mert akkor a levegőben vagyunk erősebbek. Aztán, ha Pjanic, vagy Ljajic játszik, akkor is más stílust kell alkalmaznunk és még van olyan játékosunk, aki képes mélységbe a szabad területekre bemozogni. Meglátjuk majd vasárnap."

"Megmutattuk már, hogy erős, egységes csapat vagyunk és az Udinese ellen kicsit mások leszünk, de remélem, hogy így és elég erősek."

"Továbbra is csak a következő meccsünkre koncentrálunk, nem érdekelnek a rekordok és a számok. Az a legfontosabb, hogy a meccsre és az Udinese erősségeire koncentráljunk. Udine sosem a legkönnyebb hely az ellenfeleknek. Nem szabad elfelejteni, hogy 22 meccs óta veretlenek otthon, viszont ez a csapat is győzni megy a Friuliba, ahogy mindig. Nem tudom, hogy Francesco Guidolin csapata miként áll ehhez a meccshez, erről inkább őt kérdezzék meg..."

"Nagyon sok tehetséges játékosuk van, jók a kontrákban és Di Natale rutinját számtalanszor sikeresen használják ki. Tudatában kell lennünk az apró részleteknek, de fontos, hogy a saját játékunkat kell játszanunk."

Az Udinese elleni keret: Balzaretti, Benatia, Borriello, Bradley, Burdisso, Caprari, Castan, De Rossi, De Sanctis, Dodo, Florenzi, Jedvaj, Ljajic, Lobont, Maicon, Marquinho, Pjanic, Ricci, Romagnoli, Skorupski, Strootman, Taddei, Torosidis 


forrás: asroma.hu