Recent comments

Friss Hírek

Milan: Sima vereség a Caen elleni edzőmeccsen

A Milan vasárnap délután a francia másodosztályban szereplő Caen vendégeként 3-0-ra kikapott. 



A Caen a klub fennállásának 100. évfordulóját ünnepelte a Milan ellen. Az edzőmeccset vasárnap délután 17:00-kor rendezték a franciaországi Stade Michel d’Ornano stadionban.
 
A piros-feketék alaposan felforgatott csapattal utaztak el Franciaországba, hisz a kulcsjátékosok pihenőt kaptak, sérültek, vagy pedig hazájuk válogatottjával készülnek. Allegri 19 fős utazó keretének 8 Primavera játékos volt tagja, akik szerepet is kaptak a Caen ellen.

A találkozó 3. percében Pierre szerezte meg a hazaiak vezető gólját. A 16. percben növelte előnyét a francia klub Duhamel révén. Az első félidőben több gólhelyzetet is kidolgozott a Milan, gólt viszont nem sikerült szereznie a Matri, Niang, Saponara támadósornak.

Az 57. percben Kodjia góljával kialakul a meccs végeredménye. A találkozó hátralevő részében csereként Di Molfetta, Claveria, Pacifico és Cernigoi is beállt, ám nem sikerült betalálni, így a Caen 3-0-ra legyőzte a Milant.

CAEN – AC MILAN 3-0
Gólszerzők: Pierre (3.), Duhamel (16.), Kodija (57.)


A kezdőcsapatok:
Caen: Perquis – Calvè, Appiah, Pierre, Raineau – Fajr, Seube, Kantè, Kodjia – Duhamel, Autret.

Cserék: Reulet, M’Bonè, Kim, Koita, Montaroup, Saad, Beaulieu, Poyet, Bosmel.

Milan: Gabriel – Rondanini (Pacifico 77.), Zaccardo, Mexés (Vergara 46.), Constant – Mastalli (Di Molfetta 61.), Nocerino, Emanuelson – Saponara (Cernigoi 83.) – Niang, Matri (Claveria 71.).

Cserék: Coppola, Bende Bendè, Aniekan.

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Allegri: “Nagyon csalódott vagyok, mert többet kell tenni az eredményért. Az első félidőben megint rengeteg hibát vétettünk, összességében rossz meccset játszottunk. Érdekelt hogyan teljesítenek a sérülésből visszatérők illetve azok akik kevesebb lehetőséget kaptak eddig. Tudtam, hogy a sok fiatallal nagy kockázatot vállalok, aminek egy rossz meccs lett az eredménye. 

Egyéni teljesítmények? A futballban fontos a technikai tudás, a karakter, a vágy és a lelkesedés, ezekkel a tulajdonságokkal lehet csak a maximumot elérni. 

Saponara? Jól játszott annak ellenére, hogy sokáig nem állt a rendelkezésemre. Védelem előtt? Nagyon jól lát a pályán, de csak a meccs elején és a meccs végén próbáltam itt ki. 

Gabriel? Szép védéseket mutatott be, ez egy jó teszt volt a számára, hiszen keveset játszott ő is mostanában. Pozitív volt a teljesítménye, ahogy Rondaninié, Saponaráé és Mastallié is. Minden játékosunknak úgy kellett volna pályára lépni, ahogy ők tették. Ezek a mérkőzések azért vannak, hogy a játékosok bebizonyítsák az edzőnek, még akkor is ha csak barátságos meccs”

“Sérültek állapota? Birsa és Kaká bevethető lesz az Udinese ellen és talán Silvestre is. De Sciglio állapotát még ki kell elemeznünk a héten. 

Udinese? Nehéz meccsre számítok, ahol kiválóan kell védekeznünk, hiszen minőségi támadóik vannak. Szombaton meg kell szerezzük a három pontot, tudjuk, hogy ez nem a legjobb időszakunk, de nyugodtnak kell maradnunk és túllépni ezen. 

Mercato? Inkább a következő meccsünkkel foglalkoznék”

forrás: acmilan.hu