Recent comments

Friss Hírek

Cagliari: Cellino a stadion körüli helyzetet hibáztatja

Nem kezdte túl fényesen a szezont a szárd csapat, egy győzelemmel, négy döntetlennel és két vereséggel a 14. helyen állnak. 


(Bár a döntetlenekből kettő a Fiorentina és az Inter ellen született, erre azért büszkék lehetnek.) Ezért az elnök szerint a stadion körül kialakult helyzet a felelős, de reményei szerint ennek hamarosan vége lesz.
 
A Cagliari nem a szigeten, hanem Triesztben, a Nereo Rocco stadionban játssza hazai meccseit (nehéz lenne Olaszországban két olyan várost találni, amelyek messzebb vannak egymástól), ez pedig jócskán visszaveszi a csapat teljesítményét, mint az az eredményekből is látszik. 

Az elnök úr pedig ezzel tisztában van, és a felelős kilétét sem titkolja:

„A srácok szívüket-lelküket kitették a meccseken, de az önbizalmuk darabokban hever. És ez a stadionügy miatt van. Akárhányszor a játékosokkal nézek, a padlót bámulom. Nem tudok a szemükbe nézni, egy csalónak érzem magam.” – mondta Cellino.

Valószínűleg arra utalt, hogy az eredeti terv az volt, hogy már a szezon elejétől Cagliariban játszanak, aztán a nyáron ez kitolódott szeptember végére, most meg már október van, és még mindig nem volt meccs a Sant’Eliában. A Szardínián élő játékosoknak pedig tényleg nem a legkellemesebb dolog minden héten utazni, és lényegében minden meccset idegenben játszani. 

A hírek szerint most már tényleg közel van a visszatérés, de hát ezt már elmondták párszor.

forrás: azzurri.co.hu