Recent comments

Friss Hírek

Hernanes: A VB a legfontosabb

Minden futballista karrierjének csúcsa a Világbajnokság, azonban mostanában a legtöbben azt nyilatkozzák, hogy még nem gondolnak a nyárra, csak a klubjukra koncentrálnak.


(Főleg az olasz válogatottnál, ők már ugye kijutottak, és néhányan biztosra vehetik a nyári tornát, de a klubmeccsekre figyelnek inkább.) Nos, Hernanes nem pont így gondolkozik. 

A Lazio legértékesebb játékosát a szerződéshosszabbításról kérdezte a Gazzetta újságírója, ő pedig meglepő módon kerülte ki a kérdést:


„Elégedett és boldog vagyok a Laziónál, de elsősorban a Világbajnokságra gondolok. Most ez jár a fejemben, utána meglátjuk a hosszabbítást.”


Mintha már vége lenne a szezonnak… 

Országa részvétele miatt nem kell aggódnia, viszont ha nem teszi oda magát a Lazióban, akár a meghívója is bánhatja, bár a Konföderációs kupán láthattuk, bőven befér ő a válogatottba, és sok nagy klub is vinné, tehát bőven lesz miért megmutatnia magát. 

És persze ne értsük félre a nyilatkozatot, egy szóval sem mondta, hogy ne tenné magát oda maximálisan, csak annyit említett, hogy ő már most a Vb-re gondol.

forrás: azzurri.co.hu