Recent comments

Friss Hírek

Roma: Totti visszatérése csak decemberre várható

Továbbra sem lehet biztosat tudni arról, hogy mikor térhet vissza a pályára combsérüléséből az AS Roma csapatkapitánya, Francesco Totti.


A Serie A éllovasának veterán támadója hétfőn újabb vizsgálatokon esett át, ám az orvosok továbbra sem engedélyezik számára az edzéseket.

Tottit a Napoli elleni, 2–0-ra megnyert rangadón kellett lecserélni, és kihagyta a vasárnapi, Udinese elleni, rekordbeállítást jelentő bajnokit is. A „falkavezért” hétfőn újabb orvosi vizsgálatoknak vetették alá, és ugyan a játékos jobban van, a Roma továbbra sem tudott közelebbi időpontot közölni a visszatéréséről, hét-tíz nap múlva megismétlik a teszteket, addig fizikoterapeutához járhat.

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint a két hónapos kihagyás a lehető legrosszabb hipotézis, a december a legvalószínűbb és a legjobb szerint november 25-én, a Cagliari ellen talán már ott lehet a keretben a 37 éves játékos.

Kedvezőbb hírek érkeztek Rómából Gervinho állapotáról: elképzelhető, hogy az elefántcsontparti futballistára már a Chievo elleni csütörtöki fellépésen újra számíthat Rudi Garcia vezetőedző. 


forrás: NSO