Recent comments

Friss Hírek

Conte: A múltbeli sikerek nem számítanak többé

Antonio Conte arra figyelmeztette csapatát, hogy a múltbeli sikerek nem számítanak, s a játékosoknak vissza kell találniuk a megfelelő útra a Genoa elleni bajnoki találkozón.


A Juventus két vereséget követően találkozik az északi kikötőváros alakulatával, így magasak a szurkolói elvárások a zebracsíkos csapattal szemben.

"Nagyon nehéz lesz megnyerni a harmadik Scudettónkat, s mindenkinek keményen kell dolgoznia a Juventusnál." - nyilatkozta Conte a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.

"Örülök, hogy Andrea Agnelli elnök úr megismételte azt, amit olyan gyakran mondani szoktam, vagyis, hogy nem ücsöröghetünk a babérjainkon. Semmit sem vehetünk biztosra."

"Vasárnap megpróbálunk visszatérni a győzelem útjára, ez egy fontos mérkőzés lesz, s a srácok készen állnak. Az elmúlt két mérkőzés során sokkal kevesebbet értünk el, mint amennyit megérdemeltünk volna."

"Az elmúlt két évben a Juventus csaknem mindent megnyert, amit meg lehetett nyerni, s visszanyerte a nemzetközi elismerést. Azonban a múlt nem számít már többé. Előre kell tekintenünk, ha meg akarjuk ismételni a sikereinket."

A Juventus ma délután a Genoa csapatával találkozik, majd érkeznek a Catania, a Parma, majd a Real Madrid elleni megmérettetések.

"Figyelembe véve a lejátszott meccseket, valamint azokat, amelyek még előttünk állnak, rotációra lesz szükség a keretben. Szerencsére van két taktikai szisztémánk is, s ez lehetővé teszi, hogy változtassunk a mérkőzések alatt."

Stephan Lichtsteiner, Mirko Vucinic és Fabio Quagliarella még nem épültek fel, míg Sebastian Giovinco csak fájdalomcsillapító injekciókkal tud pályára lépni.

"A sérülések szűkítették a támadósorunk opcióit, de nagyon bízom az orvosi stábban." 

Végezetül Conte szót ejtett a nyári távozásával kapcsolatos pletykákról is.

"Ez része annak a szóbeszédnek, amely le akarja rombolni a stabilitásunkat, hogy ne győzhessünk újra."

forrás: juventuz.blog.hu