Recent comments

Friss Hírek

Montella: A Juve elleni meccs komoly megmérettetés

Vincenzo Montella a napokban elmondta véleményét a Fiorentina következő mérkőzéséről, a komoly megmérettetésről, amelyen a hétvégén meg kell felelnie csapata.


Vasárnap a Fiorentina a Juventus csapatát fogadja és az edző beismerte, hogy tisztában van azzal, hogy játékosai kemény meccsre számíthatnak.

„Tudatában vagyok annak, mennyire fontos ez a komoly megmérettetés” - mondta az edző a riportereknek. „Fontos a klub és az összes szurkoló számára.”

„Úgy készülünk, hogy jobban teljesítsünk, mint tavaly, habár a Juventus ellen elég jól játszottunk az előző szezonban. Célunk, hogy megfeleljünk a szurkolói elvárásoknak. Győzni akarunk.”

Ezt követően Vincenzo Montella szólt pár szót első firenzei tapasztalatairól, valamint az olasz stadionokban tapasztalható regionális diszkriminációról.

„Minden nap megpróbálom a legjobban kihasználni eme gyönyörű város adta lehetőségeket. Minden reggel úgy kelek fel, hogy hálát érzek, amiért itt élhetek.”

„A város hangulata csodálatos, és a szurkolók is ezt tükrözik: teljesítményt várnak a csapattól, de melegséggel közelednek az együtteshez.”
„Számomra a regionális diszkrimináció egyenértékű azzal, mintha egy szurkolótábor énekeiben valakinek a bőrszíne kapcsán nyilvánítana negatív véleményt.”

„Ugyanakkor túlzónak érzem, hogy teljes stadionok legyenek üresek néhány személy miatt.” - mondta határozottan az egykori AS Roma játékos.

forrás: juventuz.blog.hu