Recent comments

Friss Hírek

Benítez: A Scudettót nem pénteken nyerik meg

Nagy rangadóval indul a hétvége: a Roma és a Napoli már pénteken egymásnak feszül, és sokak szerint a bajnokság kimenetele szempontjából is nagyon fontos összecsapás lesz.



Benítez szerint azonban nem itt dőlnek el a fontos dolgok. 

Az a meglepő dolog is kiderült, hogy nem szereti, ha edzőket hasonlítgatnak össze, pedig az ő trófeagyűjteménye elég impozáns ehhez.


„Sok meccs van a Serie A-ban, és ez egy verseny, ami a kitartáson alapul. A bajnokságot a szezon végén nyerik meg, nem pénteken.” – mondta az Il Mattino című lapnak.

„Ha megverjük a Romát, az nem azt jelenti, hogy én jobb vagyok Garciánál, és ha ők nyernek, az sem jelenti az ellenkezőjét. A francia egy nagyon magas szintű edző, egy hetet együtt töltöttünk a Valenciánál, de nem szeretem az edzők összehasonlítását.”- Pedig szerethetné, mert abban általában elő szokott fordulni az is, hogy ki mit nyert, ő pedig rengeteg különböző trófeával büszkélkedhet. (A teljesség igénye nélkül: BL, EL, UEFA-kupa, Spanyol bajnoki cím, FA-kupa, Olasz szuperkupa, és még van egy pár.)


Jól kezdett a Napolival is, eddig hét meccsből hatot megnyert, és csak egyetlen döntetlen csúfítja a mérleget. (A Juventus ugyanígy áll, a Roma pedig eddig minden meccsét megnyerte – ezért is kezelik ekkora rangadóként a meccset.)


„Közel kell maradnunk a tökéleteshez, ha nyerni akarunk valamit. Ez az üzenetünk – erősek szeretnénk lenni mint csapat és mint klub. Inkább lennék öt évig a csúcson, mint hogy egyszer nyerjek valamit.” – zárta a spanyol.

forrás: azzurri.co.hu