Recent comments

Friss Hírek

Conte: Chiellini kiállítása nevetséges volt

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában a szerdai játéknap meccsei közül kiemelkedett az egyaránt veretes nemzetközi kupamúltú Real Madrid és Juventus összecsapása.


A találkozót Cristiano Ronaldo duplájával a hazaiak nyerték meg, a torinóiaktól az egykori bilbaói Fernando Llorente szépített.

„A Juventus sokat változott, de a 4–3–3-as felállás nem – nyilatkozta Antonio Conte, a torinóiaik mestere a mérkőzés után. – Mindig is azt mondtam, hogy ez a csapat csak így tud játszani, ezért tettem Claudio Marchisiót a jobb szélre, és ezért erősítettem meg a védelmet Martín Cáceresszel; főleg, hogy tudtuk, a Real veszélyesen kontrázik. 

Agresszívek voltunk, és koncentrálnunk kellett folyamatosan, mert Cristiano Ronaldo és Ángel di María minden hibát kihasznál, minden résbe betör. Fájdalmas volt számunkra a mérkőzés, a Realnak meg nehéz, de hatalmas befolyása volt kétes döntéseknek is, mint Giorgio Chiellini kiállítása, vagy amikor Arturo Vidalt felrúgták a 16-oson belül.

Chiellini egyáltalán nem könyökölt, csak nevetni tudok ezen, hát még azon, hogy tiszta gólhelyzetben lett volna ellenfele. No de hát inkább fújjon ellenünk a bíró, de játsszunk jól, mintsem játsszunk rosszul, de nekünk kedvezzenek a döntések. Az előbbi esetben mutatkozik meg igazán a csapat ereje, hogy mennyit is fejlődött az elmúlt években. Ma egy jó Juventust láttunk, nyoma sincs a krízisnek."

forrás: NSO