Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Roppant fontos győzelem volt

Rudi Garcia a meccs utáni sajtótájékoztatón elismerte, hatalmas fegyvertény volt az otthon régóta veretlen Udinesét 10 emberrel legyőzni.


"Igen, ebben a stadionban győzni ilyen nehéz körülmények között mindig hatalmas fegyvertény, hiszen az Udinese több, mint egy éve veretlen volt otthon."- kezdte Garcia.

"Különösen úgy van nagy értéke a sikernek, hogy ezt 10 emberrel értük el, ami nagyon fontos számunkra és erőt ad majd a jövőre nézve."

Az Udinese több gólszerzési lehetőséget is elpuskázott, Luis Muriel a kapufát is eltalálta, majd Benatia mentett nem sokkal a gólvonal előtt.

"Az első félidőben nagyon szenvedtünk az Udinese kontrái miatt, túl sok helyet hagytunk nekik és nem sikerült egységes csapatként védekezni. Aztán a második félidőben néhány dolgon változtattunk és onnantól már jobban alakultak a dolgok."

"Az Udinese átállt a négy védős felállásra, így a szélek jelentették a veszélyt. Nekem alapvetően fontos az, hogy a széleken vezessük a támadásainkat és az első félidőben ebben átlagon alulit nyújtottunk. A gól csodálatos volt, különösen hogy akkor már tizen voltunk. Az előző meccsekhez képest most sokkal jobban szükségünk volt a friss lábakra a cserék részéről, ezért Bradley és Marquinho is jó cserének bizonyultak. Továbbra is keményen kellett dolgoznunk, hiszen tizen voltunk, de győzelemre játszottunk és hogy sikerült kiharcolni a győzelmet, az egy nagyon jó jel."

"Amikor emberhátrányban vagy, akkor fontos, hogy nagyobb figyelmet szentelj a szélek lezárására, az üres helyekre és a pontrúgásokra. A sikeres jövőt ki kell provokálni, nem fog magától jönni."

"Ma Totti és Gervinho nélkül játszottunk, ebből látszik, hogy mindenki fontos játékos. Akik ma a kispadon ültek, holnap lehet, hogy már kezdeni fognak, ezért mindenkinek készen kell állnia." 


forrás: asroma.hu