Recent comments

Friss Hírek

Montella: Nyerni akarunk, de a Napoli a scudetto esélyese

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 10. fordulójának rangadóján a 2. helyen álló Napoli az ismét jó formába lendülő Fiorentina otthonában szerepel.


A hazaiak mestere, Vincenzo Montella természetesen győzni szeretne, de ellenfelét a bajnokság egyik fő esélyesének tartja, így tudja, hogy ez nagyon nehéz feladat lesz együttese számára.
 
„A Napoli megérdemli jelenleg elfoglalt helyezését a tabellán. A bajnoki cím egyik fő esélyese, és még az sem vesz ki sokat belőle, hogy a Bajnokok Ligájában is érdekelt – mondta a nápolyi születésű Montella. – Sokat változtak az előző szezonhoz képest, de a klub erős, homogén csapatot épített, Rafa Benítez személyében pedig nemzetközi szaktekintély érkezett a csapathoz, aki ráadásul hamar beilleszkedett a nápolyi közegbe.”

„Hogy álmodozom-e arról, hogy egy napon a Napoli edzője legyek? Voltak erről korábban beszélgetések, de boldog vagyok a Fiorentinánál – tette hozzá a firenzei mester. – Tetszik az a tény, hogy a Napoli mindig kezdeményez és kontrollálja az eredményt, mint a legnagyobb klubok. Mi is hasonló elveket igyekszünk követni, de más karakterisztikájú játékosokkal. Minden mérkőzés fontos, és rejt magában veszélyeket, de kíváncsian várom, a Fiorentina hogyan teljesít kiemelkedő szintű ellenféllel szemben. Természetesen megpróbálunk nyerni. A bajnoki cím? Tudjuk, mi a mi szintünk, és ez nem gyakran fut át az agyamon…”

forrás: NSO