Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Agresszívnek és óvatosnak kell lennünk

A Milan kedd este hazai pályán fogadja a spanyol bajnokságban szereplő Barcelonát a Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában.


Massimiliano Allegri és Riccardo Montolivo nyilatkozott a mérkőzés előtt.

“Meg kell ismételnünk a tavalyi szezonban nyújtott teljesítményünket. Agresszívnek és óvatosnak kell lennünk, nem szabad helyet adni az ellenfélnek. A Barcelonának több variációja van a támadószekciót illetően. Neymar gyors, mélységből tör kapura. Emellett Messi, Iniesta és Xavi is klasszis játékos. A Barcelona sokat erősödőtt Neymarral, ő a világ egyik legjobbja és még mindig nagyon fiatal. Amikor a Barcelona ellen játszol, teljesen más a hangulat. Most már rendszeres ellenfelünk. Mindig különleges a világ legmagasabban jegyzett klubja ellen játszani. Nagyon türelmesnek és koncentráltaknak kell lennünk 100 perc alatt” – mondta Allegri.

“De Sciglio a napokban orvosi vizsgálatokon vesz részt, reméljük hogy a Parma ellen bevethető lesz. Balotelli sokkal jobban érzi magát és értékeltük az állapotát, még nem döntöttünk, hogy kezdő lesz-e. Mexés és De Jong visszatért, szombaton eltiltás miatt pihentek, így teljesen alkalmasak a játékra. Sokkal jobbak leszünk, ha mindenki visszatér sérüléséből”

“Nem vagyok meglepve Birsa teljesítményével kapcsolatban, hisz technikailag nagyon jól képzett játékos. Ő egy igazi profi és tudja kezeli a nyomást. Ez egy remek időszak számára és eddig 6 pontot köszönhetünk neki. Birsa igyekszik mindig a tőle telhető legtöbbet nyújtani a csapatnak. Gabriel nem szerepel a Bajnokok Ligája csoportkörére szóló keretben, így a bizalmamat Amelia élvezi, aki mindig jól teljesít, ha ilyen helyzet adódik. 

Kaká? Ricky nagy lelkesedéssel tért vissza a csapathoz. Szombaton pályán volt, de még nincs abban az állapotban, hogy végigjátszon egy mérkőzést. Több szempontból is fontos tagja a csapatnak. 

Matri? Jól teljesít a másik csatár mellett. Nem rúghatsz gólt minden vasárnap, de meg vagyok arról győződve, hogy a Milan egy kiváló játékost igazolt”


MONTOLIVO: “Ők a találkozó favoritjai, papíron. Koncentráltnak és egységesnek kell lennünk. Nem szabad helyet adni nekik, le kell zárnunk a területeket, mert könnyen kihasználhatják a hibáinkat. Nem lesz könnyű mérkőzés, mert sok klasszis játékosuk van, de ha annyira óvatosak leszünk, mint tavaly, akkor meg tudjuk csinálni”

forrás: azzurri.co.hu