Recent comments

Friss Hírek

Conte: Nem félünk

Antonio Conte megtartotta a nagy rangadó előtti sajtótájékoztatóját, a Juventus ma este a Bernabeuban lép pályára a Real Madrid ellen.


„Hatalmas motivációt jelent nekünk ez a találkozó.  A világ egyik legtöbb címét elhódító csapat ellen lépünk pályára a Bernabeuban. Meg kell tanulnunk nyomás alatt szenvedni, de azt is tudnunk kell, hogyan ártsunk nekik. Tiszteljük a Real Madridot, de semmi félelem nincs bennünk. 

Tisztába vagyunk a képességeinkkel és eszerint is fogunk szerdán pályára lépni. Kemény mérkőzés lesz, de eközben számunkra egy lehetőség is, hogy mindent beleadva megmérettessük magunkat.”

„A továbbjutás szempontjából semmi nem fog eldőlni, akár győzünk, akár vesztünk, még három mérkőzés lesz hátra. A pályán kell megmutatnunk, hogy méltóak vagyunk a továbbjutásra, nem szavakkal.”

Sajtóhírek szerint formációváltás várható a Juventusnál (a Sky a keddi edzésre hivatkozva 4-3-1-2-es felállást rebesgetett), Conte azonban nem árult el semmit ezzel kapcsolatban, csak egyes játékosokra tért ki.

„Vidal fontos tagja a Juventusnak, ahogy mindenki más is. A késésével kapcsolatos problémát már megoldottuk” – mondta a mester a hétvégén padon kezdett chileiről.

„Llorente? Jó formában van, az ő játékára is számíthatok. Továbbra sem szabad elfeledkeznünk azonban arról, hogy egy évet hagyott ki, ami során a Bilbaonál folyamatos sértéseknek is ki volt téve.”

Az elmúlt időszakban Buffon is sok kritikát kapott a teljesítménye miatt, Conte azonban hallani sem akar kapuskérdésről.

„Buffon emberként és játékosként is igazi bajnok, egy biztos pont, melyre mindig támaszkodhatunk. Ami Tévezt illeti, nagyon jó hatással volt a Juventusra. Minőségileg és a kemény munkát illetően is példát állít a többieknek.”

forrás: Juventusfc.hu