Recent comments

Friss Hírek

Conte: Kizárólag a Fiorentina jár a fejünkben

A Fiorentina elleni mérkőzést megelőző nyilatkozatában Antonio Conte elárulta, hogy Vidal büntetésre számíthat, hogy lenyűgözte az eddig hibátlan Roma, valamint, hogy pillanatnyilag csak a firenzeiekre összpontosítanak.


Arturo Vidal, professzionális játékoshoz méltatlan módon, súlyos késéssel érkezett csak vissza Torinóba nemzeti válogatottja világbajnoki selejtezőjéről, s így még a pénteki edzésen sem tudott részt venni.

"Még nem beszéltem Vidallal, de meg kell tudnom, hogy miért késett ilyen sokat. Még tegnap sem tudott edzésbe állni." - nyilatkozta Conte

"Hogy büntetésre számíthat-e? A szabályok kivétel nélkül mindenkire érvényesek."

Amikor a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája mérkőzésről kérdezték, a mester határozott választ adott.

"A Real Madrid nem érdekel. Nem kívánok goromba lenni, de jelen pillanatban kizárólag a Fiorentina jár a fejünkben."

"A Fiorentina egy remek csapat, amelynél egy csodálatos projekt zajlik éppen. A csapatuk célja, hogy javítsanak a tavalyi negyedik helyezésen, így nem jelentenek meglepetést. Mindenkinek elővigyázatosnak kell lennie ellenük."

"Ha valami különlegeset akarunk elérni ebben a szezonban, úgy meg kell majd szenvednünk érte. Ha tudatában leszünk ennek a ténynek, úgy képesek leszünk megvalósítani."

A Roma továbbra is szédületes tempót diktál, hiszen tegnap a Napoli csapatát is legyőzték, így a bajnokság eddigi mind a nyolc fordulóját maximális pontszámmal hozták.

"Prófétikus voltam nyáron, amikor azt mondtam, hogy a Roma versenyben lesz. Jó dolog, hogy nagy a versengés, hiszen ez talán segít néhány embernek abban, hogy megértse, semmit sem vehetünk biztosra."

"A Roma és a Napoli összecsapása a Scudetto két várományosának találkozója volt. Egészen a legvégéig versenyben lesznek majd."

Fabio Quagliarella sérülésével talán eljött Fernando Llorente ideje, aki most bejátszhatja magát a Juventus kezdőcsapatába.

"Llorente fejlődik. Remélem, hogy Fernando és a keret többi tagja kiváló formába lendül, s így ő is újra meghívót nyerhet a spanyol válogatotthoz."

"Van egy támadási stratégiánk, hiszen gyakran öt vagy hat emberrel rohamozunk előrefelé, s ez számos lehetőséget teremt a kapu előtt. Ez talán néha védtelenül hagy bennünket hátul, de azon dolgozunk, hogy a védekezésünket szorosabbá tegyük."

forrás: juventuz.blog.hu