Recent comments

Friss Hírek

Zaza: Nem ünnepelném a gólomat a Juve ellen

A Sassuolo csapatában szereplő Simone Zaza játékjogának fele a Juventus tulajdonában áll, s a fiatal támadó elárulta, hogy amennyiben gólt szerezne az Öreg Hölgy ellen, tartózkodna a találat ünneplésétől.


A Juventus ugyan csak decemberben csap majd össze az első osztály újoncával, Zaza gondolatait már most élénken foglalkoztatja ez a találkozó.

"Ha a Juventus pénzt fordított rám, úgy hiszem azért tették, mert hisznek a tehetségemben." - nyilatkozta Zaza a Tuttosportnak.

"Az elmúlt években a Juventus sok pénz fektetett fiatal játékosokba, s nagy megtiszteltetés számomra, hogy ehhez a klubhoz tartozhatok. Ha a Sassuolo mezében betalálnék a Juventus ellen, nem ünnepelnék, hiszen a játékjogom egyik felét ez a klub birtokolja."

"Ugyanakkor jelen pillanatban a Sassuolóra koncentrálok. Soha sem beszéltem Antonio Contéval, s csupán Giuseppe Marotta és Fabio Paratici igazgatókkal álltam kapcsolatban."

"Az álmom, hogy egyszer majd a világbajnokságon és a Bajnokok Ligájában szerepelhetek majd, remélhetőleg a Juventus mezében."

A fiatal támadó ugyan még egyetlen alkalommal sem ölthette magára a torinói klub zebracsíkos mezét, már most komoly örömet okozott a Juventus szimpatizánsainak, hiszen csapata, nagy meglepetésre, az ő találatával játszott 1:1-es döntetlent vendégként a Napoli ellen.

forrás: juventusfc.blog.hu